Belediye Başkanımızdan Kaldırım ޞenliklerine Davet..

Kullanıcı Oyu:  / 0
En KötüEn İyi 


Bu yıl yapılacak Kaldırım Yayla ޞenliklerine Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz'dan Davet..

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz göreve başladığı 3 aylık dönem içerisinde öncelikle tasarruf ve borçların ödenmesine ağırlık verdi. Yılladır belediyeden para bekleyen esnafların borçlarını ödemeye başlayan Yılmaz, işçilerinin geriye dönük alacaklarını da ödemeye başladı. Borç içerisinde yüzen belediyeyi düzlüğü çıkartmak için büyük gayret gösteren Başkan Yılmaz ödenmesi gereken borçlara yeni borçlar eklememek için bu yılki festivali yapmama kararı aldı. Bu konu ile ilgili görüşünü aldığımız Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz: “Halkımız bizi buraya festival yapmak için değil hizmet için getirdi. Hesaplara baktığımızda festival geçtiğimiz yıllarda belediyemizin bütçesine önemli yükler getirmiş.
ü ü ü ü ü ü  ü ü Biz festivali önümüzdeki yıllarda sponsor desteği ile belediyemizin bütçesinden tek kuruş ödemden gerçekleştireceğiz. Bu yıl Kaldırım Yayla ޞenliğimize ağırlık verdik. Tüm Karadenizli hemşerilerimizi Kaldırım Yaylası'na bekliyoruz” dedi.

Lütfen Üye Üye Olunuz.Aksi halde yorumlarınız eklenmeyecektir.

Yorumlar   

# Ahmet Aydin 27-05-2012 15:17
Düsünce ve yaklasim cok güzel allah insaallah nasip eder de borcsuz bir belediyeye sahip oluruz.kalkinma miz daha hizli gerceklesir vede belediyemiz halkin yaninda daha cok durur
barc bitecekse hic yapilmasin ne olacakki sponsor destegiyle yapilirsa daha güzel olur slm almanya