Yavuz Köyü Çarşıbaşı'nı Salladı...

Kullanıcı Oyu:  / 0


YAVUZ-DER'in organize ettiği Dostluk ve Dayanışma Gecesi yapıldı....

Çarşıbaşı İlçesi Yavuz Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (YAVUZ-DER) tarafından bu yıl 2.si organize edilen ve sunuculuğunu Fatma ޞentürk'ün yaptığı
“Dostluk ve Dayanışma Gecesi” Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
Geceye Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi, Akpınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Değermenci, Çarşıbaşı eski Belediye Başkanı Mehmet Turan, AK Parti İl Başkan Vekili Gökçe Gözaçan, DSP Trabzon İl Başkanı Sibel Suiçmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Akıl, AK Parti İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel, CHP İlçe Başkanı Fevzi Usta, MHP İlçe Başkanı Cevat Yılmaz, DSP İlçe Başkanı Ekrem Eski, Çarşıbaşı İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Öztürk ve Halil Kul, Ankara Çarşıbaşılılar Derneği Başkanı Ayşe Ustabaşı, Çarşıbaşı Kültür Hizmet Derneği Başkan V. Salih Oğuz Yüksek, Yavuz Köyü'nden yetişen işadamı ve bürokratların bazıları, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldılar.
Dernek başkan ve yönetim kurulunun sahneye çağrılarak tanıtıldığı gecenin açılış konuşmasını Yavuz Köyü Dernek Başkanı ޞevket Kocaman yaptı. Kocaman kısa konuşmasında, bu derneğin ileriye gitmesi, daha güçlü olması için destek beklediklerini ifade etti.
Daha sonra Derneğin ikinci Başkanı Selim Kaya, “1999 yılında bir araya gelerek bu derneği oluşturduk. Ayakta kalabilmesi için önce kendi ayaklarının üstünde durması gerekir. Bu derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
Dernek kurucularından ve halen genel sekreter olarak görev yapan Gazeteci ve Çarşıbaşı Belediye Meclis Üyesi Aydın Gelleci de, “Derneğin kurulmasında benimle birlikte büyük bir fedakarlık yapan dernek kurucularımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılan üyelere de Allah'tan rahmet diliyorum. Hedeflerimiz büyük ve bunları birer birer yerine getireceğiz” dedi.
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ise, “Programın doluluğunu gördüm. Çok güzel bir gece olacak. Bölgemizin en büyük köyü olan Yavuz Köyü'nde de böyle bir gece yakışırdı. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Meltem İskender sahne aldı. İskender'in ardından geceye, derneğe, köy ilköğretim okuluna ve Yavuz Köyü'ne katkıları olan işadamlarına Yavuz Köyü Kültür, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği ve Yavuz Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kocaman tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.
Eğlence bölümünde Meryem Akyüz, Mehmet Erdoğan (Momasi), Meltem İskender, Muhammet Ustabaşı, Mediha Sivrikaya, Üzeyir Karaduman, Ragıp Altuntaş, Mega Showü  ve Yavuz Köyü İlköğretim Okulu folklor ekibi Yavuz köylülere ve Çarşıbaşılılara unutulmaz bir gece yaşattılar. Hareketli parçalarda horona kalkan Çarşıbaşılılar ve Yavuzköylüler gönüllerince eğlendiler. Program 23 ޞubat 2010 Salı günü akşamı yayınlanmak üzere Kral Karadeniz Televizyonu tarafından kayda alındı.

RESİMLERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

GALERİ SAYFASINDA

ü 

Lütfen Üye Üye Olunuz.Aksi halde yorumlarınız eklenmeyecektir.

Yorumlar

# ismail dağ 23-02-2010 21:31
yavuz gecesi güzel oldu emeği gecenlere teşekkürler.
+1 # elif 10-03-2010 22:35
bu gibi etkinlikleri her zamna bekliozz
ama yavuzköy düğün salonunda olsun
# tncay kocaman 25-04-2010 17:03
köyümüzü tanıtmak açısından iyi bir gece oldu.inşallah devamı gelir.çünkü bölünmeye değil birlik beraberliğe ihtiyacımız var.herkese teşekkürler.
# ahmetcanın alisı 18-08-2010 17:21
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekür ederim sizleri herzaman böyle görmek isder gönlüm
# furkan kocaman 02-12-2010 12:02
iyi bir organizasyon başarılar
# öznur erdoğan 01-06-2011 15:23
bizim köyümüz yıkılmadı yıkılmazda çünkü biz yavuzköylüyüz köyümüzle her zaman gurur duyuyoruz
# ESRA VEREP 10-06-2011 14:41
GERÇEKTEN MODERNLEޞMİŞž BİR KÖY ÇİLEKLİ KÖYÜ OLARAK BAޞARILAR DİLİYORUZZZZ.